Glowyskinshop.com

Mamonde Flower Pop Blusher 05 Baby Baby

Lek 1,190 Lek 2,490

Flower Pop Blusher, një blush me një teksturë që ndihet po aq e lehtë, e butë dhe delikate si petalet e trëndafilit, duke u përzier pa probleme me lëkurën tuaj. 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi