Glowyskinshop.com

Mamonde Flower Pop Blusher 04 Delicious Love

Lek 1,190 Lek 2,490

Flower Pop Blusher, një blush me një teksturë që ndihet po aq e lehtë, e butë dhe delikate si petalet e trëndafilit, duke u përzier pa probleme me lëkurën tuaj. Skuqje e bukur e ngjyrave të gjalla të trëndafilit mbi faqe për një pamje të ndritshme dhe të bukur. 

 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi