Glowyskinshop.com

Laneige Light Fit Powder (2 nuanca)

Lek 3,490

Pudër fiksuese e butë, e cila ndihet komode në lëkurë dhe zgjat gjithë ditën. Lë një përfundim matt.

Mbulon efektivisht poret dhe ndriçon kompleksionin e lëkurës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi