Laneige

LANEIGE Cream Skin

Lek 2,790

Një formulë dy-në-një që parapërgatitet dhe zbut si një toner dhe hidraton si një krem ​​për përfitime maksimale në një hap të thjeshtë.

Duke përdorur teknologjinë Cream Blending ™, Cream Skin përmban të njëjtën hidratim si një hidratues, i bërë në strukturën e lehtë të një toneri. Gjethet e specializuara të çajit të bardhë korren një herë në vit dhe rriten në hije, që do të thotë më shumë aminoacide për të forcuar, lagështuar dhe qetësuar lëkurën.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi