Glowyskinshop.com

Kaja beauty CHEEKY STAMP 04 FEISTY

Lek 2,190
Një formulë kremoze blush-i me një aplikues në formë zemre, që përzihet në një ngjyrim të pastër deri në ndërtim.

Tregoju faqeve pak dashuri me këtë skuqje të denjë për t'u aplikuar. Për përdorim më të mirë, rrotulloni pjesën e sipërme për të zbuluar sfungjerin në formë zemre, hapni pjesën e poshtme dhe shtypni aplikuesin me aplikuesin kompakt. Vula një herë për një shkëlqim me pamje natyrale dhe dy herë për një ngjyrë të theksuar.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi