Glowyskinshop.com

Innisfree Volcanic Blackhead 3Step Program

Lek 390
Fletë me 3 hapa që heq në mënyrë efektive pikat e zeza të ngulura thellë dhe largon papastërtitë nga poret. E perbere me hirin vullkanik nga ishullui Jeju me aftësi të fuqishme absorbuese të sebumit dhe papastertive të lëkurës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi