Glowyskinshop.com

Innisfree Smart Blender Glow

Lek 590

I ndërtuar me material 99,9% antibakterial, perfekt për të aplikuar bazën e makeup. Forma si një pjeshkë e lejon të japi mbulim në zonat e mëdha të fytyrës dhe njëkohësisht e lë pas me shkëlqim.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi