Glowyskinshop.com

Innisfree My Real Squeeze Mask EX [Ginseng] 20ml

Lek 290

E ndërtuar nga fibra 100% të biodegradueshme dhe e pasur me extract Ginseng, qetëson lëkurën dhe minimizon rrudhat.

Pas pastrimit të fytyrës, aplikoni maskën dhe lëreni të veprojë për 10-20 minuta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi