Glowyskinshop.com

Innisfree Green Tea Seed Eye & Face Ball 10ml

Lek 2,190
Një serum shumë i pasuruar me antioksidante që jep hidratim me një top masazhues metali ftohës, për të qetësuar sytë e lodhur dhe zbardhur rrathet e zinj dhe për të luftuar shenjat e plakjes. Formula e permiresuar është 3.5 herë më e pasuruar se paraardhësi i tij me 16 lloje të aminoacideve për të ndihmuar në rikthimin e lëkurës së pastër dhe vitale.
Me teknologjinë Dual-Moisture-Rising™, ajo ndihmon lëkurën të absorboje thellesisht ekstraktin e çajit jeshil, ndërsa vaji i farës riparon dhe mbron barrierën e lëkurës, duke e lënë atë të butë dhe elastike. Aplikuesi me top rul lehtëson lodhjen duke stimuluar qarkullimin e gjakut për të lejuar përthithjen e plotë të esencës përmes masazhit.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi