Glowyskinshop.com

Innisfree Eyebrow Razors 2pcs

Lek 490

Mjet i përkujdesjes i cili luan rolin e një brisku të mprehtë për të definuar vetullat dhe për të hequr pa asnjë irritim qimet e padëshiruara. Për rezultat më efektiv, vendosni parapraktisht një peshqir të njomë me ujë  të ngrohtë, më pas përdorni briskun e vetullës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi