Glowyskinshop.com

Innisfree Cotton Pads

Lek 450

Copat e pambukut janë 100% pambuk jo fluoreshent,i cili nuk krijon irritime në lëkurë. Përdorini për përkujdesje të lëkurës dhe për pastrim.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi