Glowyskinshop.com

Innisfree Blueberry Rebalancing 5.5 Cleanser

Lek 1,090

Innisfree Blueberry Blueberry Rebalancing 5.5 Cleanser është një pastrues i butë qetësues i pasuruar me fuqinë e boronicave. Pastruesi ka një pH të dobët acidik që mbështet biomën natyrale të lëkurës. Ndihmon për të krijuar një ekuilibër të duhur të vajit dhe lagështisë. 

Përbërësit që duam:

Boronicat: Të pasura me antioksidantë si polifenole. Për më tepër, boronicat përmbajnë një burim të mirë të vitaminës C dhe ato ndihmojnë në mbajtjen e lëkurës të mbrojtur kundër dritës së dukshme dhe infra të kuqe.
Allantoin: Zbutës, qetësues, mbrojtës dhe shërues te plagëve. 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi