Glowyskinshop.com

Innisfree Air Magic Puff (Fitting)


Lek 450

Një pambuk i butë i përbërë nga fibra superfine, për shpërhapjen efektive të pudrave kozmetike. Lë pas një teksturë

matt dhe të njëtrajtshme, shumë komode për produktet në trajtë pudre.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi