Glowyskinshop.com

I'm sorry for my skin BLACK MUD MASK-TIGHTENING

Lek 490

BLACK MUD MASK-TIGHTENING është bërë nga argjila natyrale, hiri vullkanik dhe bentoniti për të pastruar, dekongjestuar dhe për të hequr papastërtitë nga poret tuaja, ndërsa mbush lëkurën me minerale, vitamina dhe antioksidantë. Desert Blend Complex dhe AMF rregullojnë ekuilibrin vaj-lagështi të lëkurës duke siguruar lagështi të bollshme.

Maska ka dy pjesë - gjysmën e sipërme dhe gjysmën e poshtme për të siguruar një përshtatje të personalizuar.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi