Glowyskinshop.com

GNST SOON TO BE MOMMY OIL 200ML

Lek 3,290
Një vaj shumë hidratues i synuar për gratë shtatzëna për të rritur elasticitetin e lëkurës, per te parandaluar formimin e strijave dhe per te trajtuar efektivisht strijat ekzistuese. Vaji i frutave rosa canina, një burim i mirë i vitaminës F, jo vetëm që kontribuon në parandalimin e strijave, por gjithashtu rigjeneron qelizat e lëkurës për lëkurë më të fortë dhe me elastike.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi