Glowy Skin Albania

eZn Pudding Hair Color Yellow out ash toner

Lek 1,790
Ngjyra e flokëve eZn Pudding është pa amoniak dhe perberes te tjere te demshem per shendetin. Është gjithashtu i pasuruar me vajra natyralë dhe ekstrakte bimore për t'i ofruar flokëve tuaj kujdes shtesë për një ngjyrë të gjallë, rezistente ndaj zbehjes dhe shkëlqim afatgjatë. Ndryshe nga bojërat e te flokëve, stili pudding i eZn e bën më të lehtë ngjyrosjen e flokëve vetë dhe sjell kujdesin premium të flokëve në sallon në çdo shtëpi. Tani, ngjyrosja e lehtë dhe e qartë është e mundur me këtë metodë novatore, inovative! Nëpërmjet kremit të butë të tipit xhel, ai ofron efekte të gjalla dhe të plota ngjyrosëse duke dhënë mëndafsh të hidrolizuar, keratinë të hidrolizuar dhe kolagjen të hidrolizuar për të siguruar vazhdimisht shkëlqim dhe butesi te flokut. 

Ngjyra e flokëve eZn Pudding është gjithashtu një bukuri e pastër që është e lirë nga këta 10 përbërës të dëmshëm:
Hydroquinone, Triclosan, Quaternium-15, Chloroacetamide, Triclocarban, Fthalates, O-fenilfenol, Borates, Metilen glikol, Rruaza mikroplastike. Përfshirë paketimin pa mizori dhe të qëndrueshëm.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi