Glowyskinshop.com

Cosrx Hydrium Centella Aqua Soothing Ampoule 40ml

Lek 1,790 Lek 2,790

Ampula qetësuese jep rezultate të menjëhershme, edhe për fytyrën më të inflamuar dhe me akne sensitive. Në përbërje ka Panthenol (provitamina B5), ingredienti kyç hidratues, Centella Asiatica Extract dhe Madecassoside, qetësojnë lëkurën e ndjeshme dhe të irrituar. Formulim tepër i lehtë dhe pa teksturë të ngjitshme.

Aplikoni dy deri në tre pika para hidratuesit, duke shmangur sytë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi