Glowyskinshop.com

Celimax DUAL BARRIER SKIN BOOSTING SERUM 30ml

Lek 2,990

Një serum i mrekullueshëm i formuluar pas 21 muaj hulumtimi dhe zhvillimi me 174 persona me lëkurë të ndjeshme. Për shkak të faktorëve të ndryshëm të jashtëm, pengesa jonë e lëkurës irritohet, dëmtohet dhe madje edhe më e ndjeshme. Në këtë pikë, Celimax ka një zgjidhje shumë efektive për riparimin e barrierës së lëkurës. Serum për rritjen e pengesave Celimax Dual.

Një pengesë e shëndetshme e lëkurës është thelbësore për kujdesin e lëkurës. Nëse pengesa juaj e lëkurës është e dëmtuar, lagështia avullohet lehtë, duke e lënë lëkurën tuaj të thatë dhe të ndjeshme. Nëse po përjetoni një ose më shumë nga këto probleme, ne kemi një zgjidhje të shkëlqyeshme për ju:

Aquatide: Një peptid i patentuar dhe vlerësuar me çmime për lëkurën nga Celimax. Ai jo vetëm që siguron lagështi në lëkurën tuaj, por gjithashtu mbështet dhe përshpejton procesin e rigjenerimit të qelizave të lëkurës duke rritur prodhimin e blloqeve ndërtimore të lëkurës, të tilla si qeramidi dhe kolesteroli.

Ceramide: Një nga materialet më të rëndësishme të ndërtimit të barrierës sonë të lëkurës, ceramide luan një rol të rëndësishëm në mbrojtjen dhe forcimin e barrierës tuaj të lëkurës dhe lagështimin e lëkurës tuaj. Essentialshtë thelbësore për një barrierë të shëndetshme të lëkurës. Kur qeramidi zvogëlohet në lëkurë, kjo shkakton tharje të lëkurës dhe humbje të ujit transepidermal. Falë 5 ceramideve të ndryshme në serumin e Skin Boosting, ju mund të mbështesni barrierën tuaj të lëkurës dhe të riktheni lagështinë dhe shëndetin që i nevojiten.

Celimax Dual Barrier Boosting Serum është një serum jo yndyror kremoz, ushqyes i formuluar me 5-Kompleks Ceramides & Panthenol për të qetësuar shenjat e ndjeshmërisë dhe forcuar barrierën e lëkurës.
Panthenoli ndihmon në zvogëlimin e inflamacionit dhe skuqjes, duke ofruar veti efektive qetësuese, riparuese dhe antiinflamatore.

Produkti nuk permban alkool, silikone, fragrance, parabene, sulfate.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi