Glowyskinshop.com

Biore UV Aqua Rich Light Up Essence 70g SPF50 +/ PA++++

Lek 2,190
Biore UV Aqua Rich Light Up Essence është një krem ​​diellor japonez me teksturë transparente por me mbrojtje të lartë UV dhe efekt përmirësimi të ngjyrës së lëkurës.

Ky krem ​​inovator kundër diellit ka fituar çmimin Cosme Best në gjysmën e parë të 2021. Cosme Awards është një faqe japoneze e renditjes së kozmetikës bazuar në komentet e vërteta të përdoruesve dhe një nga faqet më me ndikim për kozmetikën japoneze.

Ju mund ta përdorni këtë produkt si bazë grimi. Për më tepër, mund ta lani lehtësisht me pastruesin tuaj të zakonshëm të fytyrës.
I mbushur me përbërës natyralë si esenca e agrumeve, ky produkt i vlerësuar me çmime jep lagështi freskuese në lëkurë duke e mbrojtur lëkurën tuaj nga rrezet e dëmshme UV. Ky krem ​​kundër diellit mund të përdoret gjithashtu si bazë grimi, duke lejuar një aplikim të qetë të fondatinës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi