Glowyskinshop.com

Aromatica Tea Tree 53 blemish Spot 10 ml

Lek 1,790

Tea Tree 53 Blamish Spot është formuluar me 20% vaj natyral të pemës së çajit dhe 33% ekstrakt organik të pemës së çajit. Ky vaj natyral përmban acid salicilik Capryloyl që përdoret si keratolitik për pikat e zeza, pikat e bardha dhe pertharjen e akneve. Ky vaj trajtues është projektuar për lëkura akneike, të trazuara dhe te inflamuara.

Metoda e nxjerrjes

TINKTURA: Një metodë ekstraktimi duke tretur barëra ose bimë mjekësore në alkool etilik për një kohë të caktuar pa nxehtësi të jashtme për të nxjerrë përbërës aktivë të dobishëm. Mund të nxjerrë si përbërës të tretshëm në ujë ashtu edhe në yndyrë me alkool etilik. Substancat aktive dhe efektive me peshë të ulët molekulare depërtojnë shpejt në lëkurë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi