Glowyskinshop.com

Aromatica Dandelion Feminine Gel 250ml

Lek 1,190 Lek 2,390

Është një pastrues ditor i butë i zonës intime për të ruajtur shëndetin dhe pH e duhur te zonës intime.  Ky produkt ia vlen për shkak se zona vaginale është pjesa më e çmuar dhe më e rëndësishme e trupit të një gruaje, ajo ka nevojë për kujdes më delikat. Është e ditur që përbërësit natyralë ruajnë pastërtinë dhe bakteret biotike ruajnë një mjedis të shëndetshëm. Kjo e bën këtë artikull të domosdoshëm.

  Përveç pastrimit, zona vaginale duhet të ruajë pH-në e saj dhe kërkon pastrim dhe kujdes jo irritues. Përdorni një larje femërore që është formuluar posaçërisht për zonat intime në vend të sapunit të rregullt dhe larjes së trupit.

  Dy lloje bakteresh biotike për të ndihmuar në ruajtjen e një mjedisi të shëndetshëm për zonat intime kur përdoren së bashku, probiotikët dhe prebiotikët mund të ndihmojnë në ruajtjen e shëndetit dhe mjedisit për lëkurën e ndjeshme në zonat intime.

Metoda e nxjerrjes

Zierje: Një metodë ekstraktimi duke zier barëra ose bimë mjekësore në ujë mbi nxehtësi të ulët për një kohë të gjatë për të nxjerrë përbërësit aktivë. Është një metodë fizike që ka një histori të gjatë dhe nxjerr përbërësit aktivë në mënyrë efektive nga materialet natyrore.

 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi