Glowyskinshop.com

Apieu Glycolic Acid Cream 50ml

Lek 1,490
Kremi me acid glikolik nga A'PIEU përmban 3% acid glikolik dhe 0,45% acid salicilik për të mbajtur larg shpërthimet e bezdisshme akneike. Është gjithashtu i formuluar me 30% lëng thupër për të hidratuar thellësisht lëkurën dhe për të krijuar një pengesë lagështie afatgjatë. Është një trajtim unik me acide që nuk e heq lagështinë e lëkurës, por e lë lëkurën më të shndritshme dhe më të lëmuar dhe gati për aplikimin e grimit.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi