Glowyskinshop.com

3CE VELVET LIQUID BLUSHER #SO ALIVE

Lek 2,490
Blush i lëngshëm 3CE Velvet vjen në nuancen natyrale #So Alive, për të krijuar një pamje joshese grimi. Tekstura është e lehtë dhe përhapet lehtësisht, duke lënë pas një ngjyrë të freskët. Formula është krijuar posaçërisht me një sistem xheli për t'u shkrirë natyrshëm në lëkurë, ndërsa aplikuesi me majë gjithmonë siguron që të aplikoni sasinë e duhur për një nuancë të bukur. Ngjyra është shumë e përditshme, e përshtatshme për çdo rast~

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi