Glowyskinshop.com

3 CONCEPT EYES MOOD RECIPE MATTE LIP COLOR #116

Lek 1,690 Lek 2,490
Një buzëkuq i tipit mat me aplikim kremoz. Kjo konsistencë si primer do t'i lejojë buzët tuaja të mbajnë një ngjyrë të veçantë gjatë gjithë ditës. Tekstura mat e ngjashme me primerin rrëshqet pa asnjë tërheqje duke krijuar buzë të qarta dhe të përcaktuara. Një rreshqitje të vetme ne buze është gjithçka që ju nevojitet për të krijuar një ngjyrë të pasur dhe sensuale. Aplikimi kremoz përzihet pa mundim për të krijuar buzë natyrale gradient të përshtatshme për çdo pamje grimi.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi