Glowyskinshop.com

3 CONCEPT EYES EYE SWITCH #PETAL

Lek 1,990

Arma sekrete e idhujve të K-pop-it. Ndizni shkëlqimin me një prekje të vetme të SWITCH-it të syve! Shkëlqimi vezullues do t'ju vërë në qendër të vëmendjes kudo që të shkoni.

E pasuruar me vitaminë E dhe gjalpë shea, ky penel lahet lehtësisht me ujë duke e lënë zonën tuaj të syve të hidratuar.

Maja e hollë dhe elastike e penelit është projektuar posaçërisht për të krijuar vijen me precise dhe çdo grimcë vezullimi te duket qe nga larg.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi