tiam

TIA'M - My Signature Red C Serum 30ml

Lek 2,090 Lek 2,490

Serum që përmban 20% Vitaminës C te paster ndihmon në zbardhjen e njollave, hiperpigmentimit dhe shenjave të plakjes. Pasuruar gjithashtu me Vitaminën B12 për të qetësuar skuqjen, plus glutathione dhe niacinamide për të ndriçuar fytyrën. Formula eshte e  stabilizuar dhe me e qëndrueshme se versioni tjeter. 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi