Glowyskinshop.com

Romand ZERO VELVET TINT 15. RUSK RUSK

Lek 990 Lek 1,590
Krijoni një look “ngjyra e buzës time por më mirë” me këtë velvet lip tint. Ngjyra ndihet shumë e lehtë në lëkurë dhe është e përshtashme me tonalitete të ftohta dhe të ngrohta. Përdorimi: Aplikoni lip tint me furcën në të gjithë buzën.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi