Glowyskinshop.com

rom&nd ZERO VELVET TINT 18. PETAL TASSEL

Lek 1,590

Krijoni një look “ngjyra e buzës time por më mirë” me këtë velvet lip tint. Ngjyra ndihet shumë e lehtë në lëkurë dhe është e përshtashme me tonalitete të ftohta dhe të ngrohta. Përdorimi: Aplikoni lip tint me furcën në të gjithë buzën.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi