Glowyskinshop.com

Rom&nd Better Than Eyes 02.Dry Rose

Lek 1,490

Paletë tonesh sysh me ngyra të harmonizuara duke variuar nga matt deri në glitter, për përdorim të përditshëm dhe në raste festive. E formuluar me ingredientë të cilët thithin yndyrën për një makeup që zgjat.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi