Cosrx

Refresh ABC Daily Toner (AHA BHA Vitamin C) 150ml

Lek 2,190 Lek 2,490

Toneri ditor COSRX Refresh AHA BHA Vitamin C eleminon në mënyrë efektive qelizat e vdekura të lëkurës duke i mbajtur të pastra poret. I mbushur me acide natyrale , ky toner trajtues balancon sebumin e tepërt ndërsa hidraton lëkurën. AHA, BHA dhe Vitamina C punojnë së bashku për të zbuluar lëkurë të butë dhe të ndritshme.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi