Glowyskinshop.com

PERIPERA Oil Capture Cooling Powder 11g

Lek 1,790

Përmirësoni lehtësisht grimin tuaj gjatë gjithë ditës me këtë puder fiksuese me një formulë të lehtë, që turbullon strukturën e lëkurës deri në lëkurë të njëtrajtshme. Përmban pudër rozë mikro-fine për të thithur sebumin e tepërt në lëkurë. Ngjitet fort në lëkurë, duke zbutur çdo zonë jo te njetrajtshme të lëkurës duke dhene nje perfundim të turbullt, poret nuk duken me dhe lekura duket shume natyrale.

Përfitimet:

 *Një pluhur hidratues që përmban ujë me formulë turbulluese për të shfaqur pamjen e lëmuar pa u ndjerë e thatë.

 *Pluhur rozë e lehtë mikro-fine që thith sebumin për të rifreskuar lëkurën.

 *Ofron një efekt ftohës në lëkurë.

Si të përdorni:

Pasi të keni aplikuar fondatinen, bb cream ose korrektorin, vendoseni pudrën me nje furce dense dhe aplikojeni në mënyrë të barabartë në lëkurë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi