Glowyskinshop.com

Peri Pera Ink Pocket Shadow Palette 006 Welcoming Woody Home

Lek 2,190

Një paletë sysh shumë efikase për fillestarë, kombinim ngjyarsh për cdo mood dhe rast. Përdorimi: Aplikoni me furcë në zonën e syve.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi