Neogen

NEOGEN DERMALOGY GREEN TEA MOIST PHA GAUZE PEELING 190ML (30 PADS)

Lek 3,190

Me 30 pëlhura eksfoliante me një përdorim, ky produkt siguron shtresim të butë por efektiv të qelizave të lëkurës së vdekur dhe papastërtive, duke e lënë lëkurën më të butë dhe të pastër. Qelizat e vdekura të lëkurës zhvishen nga sipërfaqja e lëkurës duke përdorur teknologjinë unike 3 shtresore.

Përbërësi i tij yll, Çaji i Gjelbër, ne perqendrimin 5% është një antioksidant i fuqishëm që parandalon plakjen e parakohshme dhe është një anti-inflamator që ndihmon në qetësimin e lëkurës së irrituar. Acidet e taninës në çajin jeshil kanë një efekt astringjent në poret duke ndihmuar në zvogelimin e tyre. Çaji jeshil gjithashtu ndihmon për të qetësuar lëkurën e irrituar dhe për ta mbajtur atë të shëndetshëm.

PHA është një përbërës evolucionar i brezit të tretë për lëkurë që është i butë ndaj lëkurës së ndjeshme. Përveç kësaj, është më efektiv sesa përbërësit e peeling të gjeneratës së mëparshme, dhe gjithashtu jep një efekt të shkëlqyeshëm të hidratimit dhe qetësimit.

Cica (Centella Asiactica): Cica është një përbërës në qendër të vëmendjes i njohur për qetësimin e lëkurës së ndjeshme. Qetëson dhe mbron lëkurën dhe është gjithashtu efektiv në uljen e skuqjes dhe inflamacionit.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi