moonshot

moonshot Micro Correctfit Foundation 30ml

Lek 2,490

Fondatine me funksion të trefishtë ofron efekte ndriçuese dhe kundër rrudhave ndërsa mbron lëkurën nga rrezet UV. Formuluar me mikro-grimca me densitet të lartë për mbulim të plotë që ndihet i lehtë në lëkurë, duke zhdukur poret duke krijuar një efekt porcelani të nje lekure te përsosur. Formula e saj e long lasting do të thotë që ju nuk duhet të shqetësoheni nëse fondatina errësohet ose venitet gjatë gjithë ditës. 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi