Glowyskinshop.com

MISSHA DARE BODY MIST DARE SCENT

Lek 1,290 Lek 1,490

Body mist hidratues për trupin dhe flokët.

Notat:Top:Orange, Lemon, Grapefruit, Middle: Violet, Jasmine, Rose Pine, Neroli,

Base: Musk, Amber, Sandalwood, Cedarwood, Vanilla

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi