Glowyskinshop.com

Iope Live Lift Serum 40ml

Lek 6,990

Një serum shumë i koncentruar kundër plakjes që ndihmon lëkurën të duket më e shtrënguar dhe më e lëmuar. Rikthen moshën e lëkurës tuaj në qëndrueshmërinë e saj nga një vit i tërë mbrapa në vetëm 2 javë.
Forconi dhe ndriçoni lëkurën me fuqinë e Super Plant™ Agave. Serumi kundër plakjes shumë i koncentruar i injektuar me Agave Fructan mund të ndihmojë që konturet e fytyrës të duken më të përcaktuara. Duke u fokusuar në "zonën e shiritit" nga faqja në faqe, ku humbja e elasticitetit mund të rezultojë në varje, ndihmon në përmirësimin e pamjes së rrudhave dhe kontureve të fytyrës. Me ekstraktin e gjembaçit të qumështit, ndihmon në ndriçimin e lëkurës për një çehre më të shndritshme dhe me shkëlqim.
Super Plant™ Agave rritet në kushtet më të vështira të motit në Tokë. E njohur si "bima e shekullit", Agave lulëzon një herë në 100 vjet, duke u bërë e fortë dhe e ngurtë pa humbur qëndrueshmërinë e saj. I nxjerrë përmes një procesi macerimi të ftohtë, Agave Fructan i fermentuar është burimi aktiv i energjisë i bimës, i cili injekton koleksionin IOPE Enlivening me fuqinë e tij për të ndihmuar në sjelljen e lëkurës më të fortë dhe më elastike. 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi