Glowyskinshop.com

Innisfree No-Sebum Setting Spray 50g

Lek 2,190

Innisfree No Sebum Setting Spray është një produkt që fikson grimin pas përfundimit të të gjitha hapave të grimit, duke e mbajtur ngjyrën e fondatinës të qëndrueshme gjithë ditës. Ky mist fiksues përmban minerale dhe nenexhik, e cila ndihmon në kontrollin e yndyrës në lëkurë, kështu që grimi zgjat më shumë.

Pas grimit, mbyllni sytë dhe spërkateni lehtë mbi lëkurë.
Distanca nga dora në fytyrë është rreth 20cm - 30cm. Mund të përdoret para ose gjatë grimit për një grim edhe më të qëndrueshëm.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi