Glowyskinshop.com

Innisfree Apple Seed Lip & Eye Makeup Remover 100ml

Lek 790 Lek 1,190

Pastron në mënyrë të shkëlqyer makeup dhe njollat e tij. I formuluar me Apple Seed Oil, jo vetëm që lë fytyrën

e pastër nga makeup, por njëkohësisht dhe e mbron  duke mos e lënë të irrituar. Nuk përmban pigmente sintetike,

vajra mineralë, produkte kafshësh, sulfate dhe fragrancë. Aplikojeni në fytyrë dhe masazhojeni për të hequr cdo

njollë makeup.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi