dr jart

Dr.Jart+ - Cicapair Re-Cover 55ml

Lek 3,690

Trajtimi për korrigjimin e ngjyrave kthehet nga jeshile në beige për të fshehur skuqjen dhe për të mbrojtur lëkurën nga stresi mjedisor. Formuluar me SPF 40 PA ++, ky produkt është testuar dermatologjikisht dhe është i përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme.
Teknologjia speciale e kësaj kremi - Green-to-Beige (ndryshimi i ngjyrës së kremit nga jeshile në beige) nënkupton ndryshimin e ngjyrës së lëkurës, falë dhënies së qetësisë në zonat e kuqe dhe te irrituara të lëkurës.
Përbërësit e kremit, të tilla si ekstrakti Centella asiatica, siguron trajtim kompleks të të gjitha problematikave të lëkurës, klorofil, tretësirë minerale dhe panthenol, përmirësojnë barrieren natyrore të lëkurës. Kompleksi bimor dhe ekstrakti i gjethes së luleshtrydhes lehtësojnë acarimin e lëkurës dhe mbrojnë lëkurën nga efektet e dëmshme të mjedisit.
Formuluar PA PARBEN, SULFATE, FTALAT

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi